Nonni takas maaseuvulla. Kävin tuossa vähä reissaamasa siis..torstai-aamuna lähin siis Annecya kohti, sveitsiläishenkiseen Ranskan puolella sijaitsevaan ihanaiseen kaupunkiin. No koko menomatkahan oli pelkkiä takaiskuja täynnä..myöhästelin busseista ja hortoilin sielä sun täälä mutta lopulta löysin kuitenki kukkulan päälle hostelliin ja oli vihdoin aika alottaa se haaveilemani RENTOUTUMINEN. Turha siis kysyä mitä oon lomalla nuo pari päivää teheny: en niin mitään, istuin kahaviloitten ja kapakoitten terasseilla, vuoroin jokaisessa :) siinä se reissu. No tietty käveltyäki tuli ihan tarpeeksiki asti..ja rahhaa meni liikaaki (almuja otetaan vastaan).

Joka tappauksesa..kaupunki oli todellaki näkemisen arvonen, vuorten ympäröimä, keskustaa halkoo joki, vieresä iso ihanan kirkas järvi (tosiaanki iso)...lähinnä vietin aikaa vanhassa kaupungissa, koska se oli niin kaunista aluetta, joskin turisteja oli liiaksikin. En ny ossaa sen kummemmin kuvvailla, kattokaa ite mimmosesta kaupungista on kysymys:

1543979.jpg

1543982.jpg

1543986.jpg

1543988.jpg

Nii se alakas ollee kohta kotia paluukin..josko sielä joku ois vastassa. Aattelin tänää alkaa jo vähä pakkailee, nuita kaikkia saatuja lahjoja sun muita mitä ei täälä tarvi..näkkee samalla vähä onko ihan mahotonta yrittääkää saaha kaikkia mukanaan. :s